Adventskransen

Så er adventskransen ankommet til Køge Torv. Torsdag ankom årets adventskrans til springvandet på Køge Torv. Igen i år er det elever fra Produktionshøjskolen Klemmenstrupgård, der har stået for at lave adventskransen.

23.11.18
Adventskransen julen 2018

Hvert år sørger elever fra Produktionshøjskolen for at designe, udføre og opsætte en adventskrans til springvandet på Køge Torv, og hvert år har adventskransen været forskellig fra året før. 

I år er temaet ”Lapland” og rensdyr og gevir pryder kransen. Stilen er holdt i et råt look med rå materialer og sølv, som også er inspireret af tidens trend ”ny nordisk”.

Adventskransen er blevet til i et samarbejde mellem Gartnerlinjen, Smedelinjen og Redesign-linjen, og det er altid et spændende og udfordrende projekt at gå fra tanke til handling, da kransen er så kæmpe stor. Den er samlet i flere dele, vejer omkring 1 ton og har en 100 meter lang guirlande.

Elisabeth Dolmer, forstander på Produktionshøjskolen, er glad for, at der igen i år er et samarbejde mellem Produktionshøjskolen og ETK om adventskransen.