EAN-numre og elektronisk fakturering

Alle fakturaer til Køge Kommune skal sendes elektronisk. Se vores EAN-numre her på siden

Hvad er et EAN-nummer?

For at vi kan modtage en faktura elektronisk, skal den - ud over de krav, der stilles fra Told og Skat - være påført et EAN-lokationsnummer (en elektronisk adresse) og den reference, der er oplyst ved ordreafgivelsen. Hvis der ved ordreafgivelsen også oplyses en kontostreng, skal denne også fremgå af fakturaen.

Sådan gør du

Elektroniske fakturaer skal sendes til os via et særligt kommunikationsnetværk, som kaldes VANS. Køge Kommunes VANS-leverandør er KMD.

Leverandører, der ikke er i stand til at sende regninger / fakturaer elektronisk, skal indgå aftale med et af de Læs-ind-bureauer, der er etableret. Papirfakturaerne indsendes til Læs-ind-bureauet, der omformer fakturaen til et elektronisk format og sender den elektroniske faktura til kommunen.

Ulempen er – i forhold til at sende fakturaen via fakturaportal eller eget økonomisystem – at din regning kan være op til fem dage længere undervejs. Desuden koster det penge at benytte et bureau.

Opret elektronisk faktura

Finde EAN-nummer

EAN nr. skal indhentes hos bestilleren af leverancen. Hvis bestilleren ikke kan kontaktes, så kan der rettes henvendelse til den forvaltning, som institutionen hører under:

Tekniske Forvaltning                                         tmf@koege.dk
Børne- og Uddannelsesforvaltningen                  buf@koege.dk 
Velfærdsforvaltningen                                       ssfoko@koege.dk
Kultur- og Økonomiforvaltningen                       oekonomi@koege.dk

 

Kontakt Økonomisk Afdeling
Opdateret af Økonomisk Afdeling 07.09.20