Foreninger for alle – er det jer?

07.04.22
Flere foreninger i Køge Kommune gør et flot stykke arbejde for at inkludere børn og unge med særlige behov, fysisk såvel psykisk.

  

Blandt andre IF Frem Bjæverskov, Køge Håndbold, Køge Bugt Gymnastikcenter og Køge Spejderne inkluderer på fineste vis. Det kan I med rette være stolte af derude! Men vi vil gerne have endnu flere foreninger med.

Derfor er det med glæde, vi kan fortælle, at arbejdet med workshops og inspirationsmøder for foreningsfolk i efteråret 2021 begynder at bære frugt.

Man kan passe ind her

I uge 10 kunne Ravnsborg Bowling Køge sende et hold på 5-7 spillere på banen, som alle har særlige behov at tage hensyn til, og står det til Thomas Jørgensen fra klubben, vil det blive til 12-14 spillere på holdet inden år 2023.

- Hvis man ikke normalt passer ind i en forening, så kan man passe ind på det her hold. Dog har vi desværre ingen kørestolsramper, men det er også den eneste begrænsning, siger Thomas Jørgensen.

Han lover, at deltagerne på holdet vil blive inkluderet 100% i klubben fra første dag med samme rettigheder, klubtøj og adgang til baner som alle andre. Deltagelse i turneringer skulle også gerne blive en realitet med tiden.

I kan også gøre det

Køge Kommune samarbejder med Parasport Danmark og Specielsport Danmark, fordi vi gerne vil hjælpe flere af jer til lignende initiativer.

I kan blive registreret hos Specialsport Danmark og komme med i deres katalog over foreninger som inkluderer flere end de fleste. Læs mere og registrer jer her

I kan blive medlemmer hos Para-sport Danmark. Læs mere om fordelene ved at være medlem 


 

Opdateret af Køge Kommune 07.04.22