Hent en selvtest på Rådhuset

Hvis du er pårørende til en borger på 70+ år, der er tilknyttet hjemmeplejen, kan du hente Corona-selvtest i Borgerbetjeningen.

24.03.22

Selvom der ikke længere er et lovkrav om Coronatest, er det stadig en god idé at passe godt på de ældste i kommunerne. Derfor har Social- og Ældreministeriet bedt kommunerne om at udlevere selvtest til alle pårørende til de borgere over 70 år, som er i kontakt med hjemmeplejen. 

Fra den 24.-31. marts kan du hente gratis selvtest i Borgerservice. Tag dem med hjem og brug dem, hvis du skal på besøg hjemme hos den ældre eller på anden måde kommer i nær kontakt med nogen som modtager hjælp fra Hjemmeplejen. Du kan max hente 10 selvtest ad gangen i Rådhusets åbningstid.

Borgerbetjeningen finder du på Rådhuset, Torvet 1, 4600 Køge.


Opdateret af Køge Kommune 24.03.22