Konstitueret velfærdsdirektør fra årsskiftet

Arbejdsmarkeds- og Borgerservicechef Bjarne Andersen bliver konstitueret velfærdsdirektør pr. 1. januar 2022.

21.12.21
Køge Kommunes velfærdsdirektør, Mette Olander, har fået nyt job pr. 1. januar 2022. Arbejdsmarkeds- og Borgerservicechef Bjarne Andersen konstitueres på posten, indtil den nye direktør er fundet. Det blev Køge Kommunes byråd orienteret om på byrådsmødet den 21. december.

- Velfærdsforvaltningen har ansvaret for en række borgernære områder – lige fra Borgerbetjeningen til den hjælp, der modtages i hjemmet. Jeg er helt tryg ved, at det er en af Køge Kommunes erfarne ledere, der konstitueres på posten, siger borgmester Marie Stærke.

 

Bjarne Andersen har været ansat i Køge Kommune siden 2004, siden 2007 som ansvarlig for arbejdsmarkedsområdet og siden 2018 som Borgerservice og Arbejdsmarkedschef. Opdateret af Køge Kommune 21.12.21