Hurtigtest åbner i Teaterbygningen Lillejuleaftensdag

Nu bliver der åbnet for kviktest i centrum af Køge. Fra 23. december og foreløbig frem til 17. januar står Falck klar med vatpinde i Teaterbygningen.

22.12.21

Med den ekstra smitsomme Omikron-variant af Corona i omløb bliver der igen skruet op for testkapaciteten. I Køge Kommune betyder det, at Teaterbygningen slår dørene op for Falcks hurtigtestcenter fra torsdag den 23. december på adressen Bag Haverne 1 i det centrale Køge. 


Centret bliver det 3. hurtigtestcenter i kommunen. Falck driver nemlig også centre i Aktivitetshuset i Borup og Køge Nord Sportscenter. Sidstnævnte blev i weekenden opgraderet til nye lokaler med plads til endnu flere tests.


Nemmere adgang uden bil
At man nu også kan lade sig hurtig-teste i Teaterbygningen er godt nyt til borgerne i Køge Kommune, mener borgmesteren.
 
-Test er, som vi nok alle efterhånden ved, et vigtigt redskab i forhold til at bremse smitten. Derfor er jeg glad for, at Region Sjælland i samarbejde med Falck åbner endnu et teststed, så det bliver lettere for borgerne i at blive testet. Også de borgere, som ikke har en bil, og derfor kan have svært ved at komme frem til de øvrige steder, siger borgmester Marie Stærke.


Teaterbygningen har åbent for hurtigtest fra kl. 9.00-19.00 alle ugens syv dage foreløbigt frem til den 17. januar, hvor de nuværende restriktioner for kulturinstitutionerne ophører.
 
Det vil fortsat være muligt at få taget PCR-test på Sandvadsvej i Køge, mens centret på Ørnevej tager sig af vaccinationerne. 


Åbningstider i julen
Alle teststeder har åbent alle ugens dage, men vær opmærksom på, at der kan være kortere åbningstider eller lukket juleaften, nytårsaften og på helligdagene. 


Her kan du se åbningstider på Falcks teststeder
 
På dette kort kan du se samtlige testcentre
 
Pressekontakt: 
Borgmester Marie Stærke, telefon 24 90 20 00
Opdateret af Køge Kommune 22.12.21