Sommersjov sætter rekord

03.09.21

Mange af jeres foreninger har været med til at give børnene i kommunen god sommer. Hele 32 foreninger og kulturinstitutioner har bidraget til, at mere end 2.000 skolebørn fik brugt et par dage i sommerferien på at prøve kræfter med aktiviteter i idræt, kultur og natur. Og det er rekord!

Evalueringerne fra børn og aktører har været overvejende positive. Den store tilslutning betyder også, at der i de kommende somre skal tænkes i nye muligheder for øget samarbejde med alle relevante lokale aktører. Der skal nemlig være plads til at brede sig, både geografisk i kommunen og ud til mere nicheprægede aktiviteter. 

Sommersjov giver mulighed for, at børnene kan afprøve en ny aktivitet – helt gratis og uforpligtende. Men heldigvis bliver nogle af dem hængende, for 32% af aktørerne har svaret, at det bedste ved Sommersjov er, at det tiltrækker nye medlemmer til foreningen. 

Opdateret af Køge Kommune 03.09.21