Rehabiliteringscenteret fejrer fødselsdag med fernisering

'Som flyvende sæbebobler' er navnet på det kunstværk, der pryder opgangen i Rehabiliteringscenteret. Fredag den 1. oktober er der fernisering og fejring af centerets 3-års fødselsdag.

23.09.21

Det er den svensk-fødte kunstner, Leonard Forslund, der står bag det kunstværk, der snor sig op ad væggene på trappeopgangen på Center for Træning og Rehabilitering. Værket, der er udført for Køge Kommune, bærer titlen Som flyvende sæbebobler og har siden sidste efterår gjort det til en glad oplevelse at bevæge sig op ad trapperne til centeret. Corona har hidtil spændt ben for en større indvielse af kunstværket – men nu skal det være. 

På dagen for Rehabiliteringscenterets 3-års fødselsdag, fredag den 1. oktober, inviterer Køge Kommune sammen med centeret til fernisering. 

- Vi er glade for endelig at kunne vise det flotte værk frem også for de borgere, der ikke har deres daglige gang i Rehabiliteringscenteret. Samarbejdet med en dygtig kunstner har været en fornøjelse for os i Byggeudvalget, og vi både tror og håber, at kunstværket vil sprede glæde hos både besøgende og medarbejdere på centeret, siger formand for Teknik- og Ejendomsudvalget, Erik Swiatek.


Formand for Ældre- og Sundhedsudvalget, Bent Sten Andersen, glæder sig også over værket:

- Når man skal til genoptræning i centeret, er det ofte fordi, man skal genvinde kræfterne efter et sygehusophold eller andet. Så er det dejligt med kunst, der indgyder liv og optimisme og hjælper på vej i et måske svært forløb, siger han.


Arrangementet starter kl. 14:00, hvor Erik Swiatek, sammen med Bent Sten Andersen, vil forestå selve indvielsen af værket. 


Kunstneren selv, Leonard Forslund, vil også være til stede og fremvise værket sammen med centerleder Lars Hoppe Søe. Der vil blive budt på en lille forfriskning til de fremmødte.  


Adressen er: 
Sundhed, Træning og Rehabilitering
Rådhusstræde 10C, 4600 Køge


Pressekontakt:
Erik Swiatek: 31 53 17 76
Bent Sten Andersen: 31 33 92 31
Opdateret af Køge Kommune 23.09.21