Flere muskler til den gode sagsbehandling på teknik- og miljøområdet

Der er fuld fart på udviklingen i Køge Kommune. Men det må ikke ske på bekostning af den gode sagsbehandling og ordentlig inddragelse, når nye lokalplaner rulles ud. Derfor besluttede byrådet på sit møde tirsdag at opgradere sagsbehandlingen på teknik- og miljøområdet med seks nye ansættelser.

22.06.21
Når en borger ønsker at få flere kvadratmeter på huset, og søger om en tilbygning, eller når virksomhedsejeren skal udvide. Uanset omfanget af opgaven, er der tale om vigtige projekter for den enkelte. Sagsbehandlingen på teknik- og miljøområdet får nu en saltvandsindsprøjtning i form af seks nye ansættelser. Det besluttede byrådet på sidste møde før sommerferien.

  

- Vækst forpligter. Det gælder såvel den gode service, som borgerne har krav på, som det gælder erhvervspolitisk. Køge Kommune er inde i en enorm udvikling. Vi er i fuld gang med at sørge for gode tilbud i form af daginstitutioner til vores børn, plejehjem til kommunens ældre, og sociale tilbud til udsatte borgere og en god service til vores erhvervsliv. På den vis sikrer vi institutioner med gode og ordentlige rammer, og ikke mindst plads nok i årene der kommer, ligesom vi fremtidssikrer kommunens service, siger borgmester Marie Stærke, og fortsætter:

- Alt det kræver en toptunet sagsbehandling, der har musklerne til at sørge for ordentlig inddragelse og en vis hurtighed i sagsbehandlingen. Vi ser os selv som en kommune, der er på forkant med fremtiden, og det betyder også, at vi skal være på forkant med den vækst, vi oplever, siger borgmester Marie Stærke.

Sagsbehandlingen på teknik- og miljøområdet opgraderes med seks nye ansættelser. De seks årsværk i Teknik- og Miljøforvaltningen fordeles med en stilling på hvert af områderne trafikplanlægning, myndighedsbehandling på vejområdet, byrum og landskab, byggesager, varmeplanlægning og lokalplanlægning.


Pressekontakt:
Borgmester Marie Stærke, telefon 24 90 20 00


Opdateret af Køge Kommune 22.06.21