Udsolgt af byggegrunde i nyt område i Bjæverskov

Sidste byggegrund er nu solgt i Kildebjergs Tofter i Bjæverskov. Med salget er der sat et punktum for udviklingen af et nyt parcelhusområde, der blandt andet har skabt plads til flere børnefamilier i Køge Kommune.

27.04.21
Gennem de seneste år er det blevet bygget og banket, muret og mørtlet i områderne Kildebjergs Agre og Kildebjergs Tofter i Bjæverskov. Parcelhuse med god plads og udsyn er skudt op på det, der tidligere var kornmarker. Det er Køge Kommune der har stået for udstykningen med henblik på udvikling af nye boligområder, som der er så stor efterspørgsel på. Hvor Kildebjergs Agre kunne melde udsolgt i marts, er det samme nu tilfældet for naboudstykningen, Kildebjergs Tofter.

- Byudvikling og udvikling af lokalsamfund ændrer sig i disse år. Der skal bygges boliger til nogle helt andre behov, end for bare 20 år siden. Vi skal have boliger, hvor der er plads til sammenbragte familier med mange børn, boliger til singler med børn, boliger til singler uden børn, boliger til dem, hvor børnene er flyttet hjemmefra, siger borgmester Marie Stærke.

- Med Kildebjergs Tofter og Kildebjergs Agre har kommunen udstykket, og givet de private købere muligheden for at bygge den bolig, der passer dem. Naturligvis inden for lokalplanens rammer, men stadig med en frihed til at indrette sig, så det passer lige præcis den familie, man er. Det har vist sig at være en rigtig god model i Bjæverskov, siger Marie Stærke.

Med udviklingen af de to udstykninger, står nu et færdigt boligområde i Bjæverskov, hvor i alt 68 parcelhuse og tre storparceller udgør et helt nyt kvarter. Kildebjergs Tofter med sine 16 parcelgrunde og en storparcel, samt Kildebjergs Agre med i alt 52 parcelgrunde og to storparceller. . 
De næste områder, Køge Kommune udvikler, er i Herfølge Syd og Møllebankerne i Borup. Her udvikles til såvel parcelhuse som til storparceller. 


Pressekontakt:

Borgmester Marie Stærke, telefon 24 90 20 00


Opdateret af Køge Kommune 27.04.21