Decembers byrådsmøde bliver digitalt

Byrådsmødet den 15. december bliver digitalt. Det betyder, at interesserede borgere ikke kan møde op i byrådssalen, men til gengæld følge mødet, der streames live på web-tv.

14.12.20
Der er mange spændende sager på dagsordenen når Køge Kommunes byråd mødes tirsdag den 15. december til årets sidste byrådsmøde – her kan man blive klogere på blandt andet kommunens ambitiøse klimaplan og høre om trafiksikkerhedsprojekter. På grund af regeringens seneste restriktioner, hvor alle de, der kan, opfordres til at arbejde hjemmefra, foregår byrådsmødet digitalt. Det sker som følge af en borgmesterbeslutning.

  

- Et byrådsmøde kan fint foregå digitalt. Det er blot en lille del af den store omlægning, vi alle bør gøre i disse dage, hvor smitten med corona-virus breder sig. Der er brug for, at vi alle tænker os om og finder nye løsninger. Ved at blive hjemme, når vi kan, får vi skabt plads i den offentlige transport og på gader og stræder til de, der ikke har mulighed for at arbejde hjemme. Vi skal holde samfundet i gang på den smarteste måde – så butikkerne kan holde åbent, så de lærere, der underviser vores børn, det pædagogiske personale, der passer de små, og de medarbejdere, der er der for de ældre, kan gå på arbejde, siger borgmester Marie Stærke.

Da der ikke bliver tale om et fysisk møde, bliver det altså heller ikke muligt for interesserede borgere at deltage på mødet. Til gengæld opfordres alle interesserede til at følge med på Køge Kommunes web-tv, der transmitterer udsendelsen. 
Byrådsmødet finder sted tirsdag den 15. december klokken 17. Link til udsendelsen findes på Køge Kommunes hjemmeside:
https://www.koege.dk/byraad-udvalg/Koege-Byraad-nyt/Byraadsmoeder-paa-TV.aspx


Har du spørgsmål til byrådet?
Borgere, der gerne vil stille mundtlige spørgsmål, opfordres til at gøre dette, så snart byrådsmøderne igen kan afvikles fysisk. Alternativt kan man benytte muligheden for at sende sine spørgsmål på mailen raadhus@koege.dk. Borgere der benytter denne mulighed, får svar på mail efter byrådsmødet.

Se mere om muligheden for at stille spørgsmål til byrådet her samt deadline for skriftlige spørgsmål her:
https://www.koege.dk/byraad-udvalg/Koege-Byraad-nyt/Spoergsmaal-til-Byraadet.aspxs

Pressekontakt:
Borgmester Marie Stærke, telefon 24 90 20 00

Opdateret af Køge Kommune 14.12.20