SMS-ordning for affald er midlertidigt ude af drift

SMS-service fungerer igen

02.11.20
Kære Borger,

Opdatering:

SMS-service fungerer igen.


Vi oplever desværre, at mange i øjeblikket har problemer med at modtage de SMS’er vi sender (SMS-ordningen om hvornår man næste gang får tømt affald). Vi kan se at sms'erne er AFSENDT fra vores system, men fejlen ligger længere ude i afsenderleddet. Så vidt vides, fungerer løsningen dog stadig på e-mail.

Vi har kontaktet vores udbyder af sms servicen, og de oplyser, at der arbejdes på at finde fejlen.

Hvis du i mellemtiden ønsker at se, hvornår du næste gang får afhentet dit affald, kan du besøge Renoweb og slå din adresse op. Her kan du til enhver tid downloade din personlige tømmekalender (indeholder også information om storskrald og haveaffald).

Du kan også tilmelde (eller afmelde) dig fra SMS-ordningen, til når løsningen kører igen.


Venlig hilsen
Affald og Genbrug

Kontakt Renovation
Opdateret af Køge Kommune 05.11.20