Nørre Boulevard får ny asfalt

Helt nye kørebaner bliver resultatet, når Nørre Boulevard i den kommende uge får ny asfalt. Imens arbejdet står på, opfordres bilister til at finde alternative ruter.

02.10.20

Kort over Nørre Boulevard

Det vil være lidt mere tidskrævende at komme igennem Nørre Boulevard i bil i uge 41, hvor et asfaltarbejde skal sikre helt nye vejbaner. 

Arbejdet er planlagt mandag den 5. oktober - 9. oktober i tidsrummet kl. 8-18, og der vil i samme forbindelse blive opsat midlertidige lyssignaler, så trafikken fortsat kan passere om end i langsommere tempo end vanligt. Beredskab under udrykning vil altid kunne passere arbejdsstederne. 

Samtidig opfordres bilisterne til om muligt at bruge andre ruter. 
I tilfælde af vanskelige vejrforhold eller andre komplikationer, kan der ske forsinkelse - arbejdet vil i disse tilfælde kunne stå på frem til kl. 20. 

Det er i sagens natur ikke muligt at gennemføre anlægget uden at det i et vist omfang generer trafikken, men vi håber, at arbejdet går smidigt, og at trafikanterne har forståelse og tålmodighed, så Nørre Boulevard ganske snart vil kunne byde velkommen med helt nye vejbaner i begge retninger.
Arbejdet bliver udført af PEAB Asfalt A/S, og der skiltes i området. I uge 42 fortsættes ny asfaltering på Ringstedvej fra Køge imod Lellinge.Opdateret af Køge Kommune 02.10.20