Infomøde om de nye boliger i Køge Nord

Hør mere om de nye boliger i Køge Nord på digitalt infomøde den 28. oktober

13.10.20

Vil du bo tæt på skov og natur og bare 18. min fra København? 

I Køge Nord er en helt ny bydel ved at udvikle sig – og allerede næste år begynder opførelsen af de første 250 boliger, der skal stå klar i løbet af de kommende to til fire år. Der vil blandt andet være både et- og toplansrækkehuse samt ejer- og lejeboliger. 

En del af lejeboligerne etableres som Plushusene – et moderne og bæredygtigt bofællesskab. Bofællesskabet henvender sig primært til et mix af børnefamilier og aktive voksne 55+ og har blandede boligstørrelser og typer. 

Alle boligerne bliver naturligvis bæredygtighedscertificerede. 

Området, som ligger naturskønt og lige ved den nye Køge Nord Station, skal udvikle sig hen over de kommende år med i alt 1600 boliger, erhverv og hotel – og med et markant fokus på kultur- og fritidstilbud.

Hvis det lyder spændende for dig/jer, så hop med på vores digitale informationsmøde onsdag den 28. oktober kl. 19-21. 
På mødet vil vi fortælle mere generelt om udviklingen af boligområdet, og du kan bl.a. høre KLAR Forsyning fortælle om, hvordan håndtering af vand i den nye by, vil bidrage rekreativt og med mere natur i bydelen.    

Casa Nord og NREP, som står for at bygge de første 250 boliger, vil også være til stede på mødet, hvor de kan fortælle mere om visionerne for boligerne.

Læs mere om Køge Nord og find link til deltagelse her
Opdateret af Køge Kommune 22.10.20