Ansat på Nørremarken hyldet for flot indsats

Social- og Sundhedshjælperen Kamilla Planck Plougmann skulle have været fejret på Christiansborg, men da corona-krisen kom i vejen for det, trådte hendes kollegaer til

19.06.20

Kamilla skal da ikke snydes for en fejring – sådan sagde Marianne Sand, teamleder på plejecentret Nørremarken, til sig selv, da hun hørte, at Social- og Sundhedshjælperen Kamilla Planck Plougmann, der arbejder på Nørremarken i Køge, var blevet kåret til en af PenSam og FOA Ungdoms Velfærds Talent 100.

Det er tredje år, at PenSam og FOA Ungdom hylder de unge talenter, der er ansat indenfor velfærdsområdet. Det var egentlig meningen, at de 100 talenter skulle fejres på Christiansborg, men på grund af corona-krisen kunne det ikke lade sig gøre.

I stedet blev Kamilla overrasket med blomster og kage af sine kollegaer og repræsentanter for FOA Køge.

- Kamilla fortjener virkelig at blive fejret. Hun er fagligt dygtig, men hun har også altid overskud og et glimt i øjet. Kamilla brænder for at arbejde med svært demente, som hun på en fin og respektfuld måde hjælper ved at finde ind til mennesket bag sygdommen med sin store viden og empati. Hun gør en kæmpe forskel, siger Marianne Sand, teamleder på Nørremarken.

De 100 talenter, FOA Ungdom og PenSam har udvalgt, er alle nomineret af deres kollegaer.

- Man bliver da stolt over, at vi i Køge Kommune har et miljø, hvor et talent som Kamilla ikke bare kan blomstre og blive dygtigere, men hvor hendes kollegaer også gør noget ud af at rose og fejre hende. Dem, der tager sig af de mest sårbare, har stået i forreste linje under hele corona-krisen, og de fortjener alle sammen stor ros, siger Bent Sten Andersen, formand for Ældre- og Sundhedsudvalget.

 
Pressekontakt: Bent Sten Andersen, formand for Ældre- og Sundhedsudvalget, telefon 31 33 92 31

Opdateret af Køge Kommune 19.06.20