Familiecenter Køge tilbyder telefonsamtaler med Ungepsykologen

Imens der i den nuværende coronavirus-situation er lukket for fysisk fremmøde, tilbyder Familiecenter Køge telefonsamtaler med Ungepsykologen til unge mellem 15-25 år bosat i Køge Kommune

27.03.20
Køge Kommune var i februar 2015 den første kommune til at tilbyde gratis anonyme psykologsamtaler til unge i alderen 15-25 år. Tilbuddet har siden begyndelsen været en succes. 

De unges udfordringer og bekymringer bliver ikke mindre nu, hvor Coronavirussen vender op og ned på de flestes hverdag. Derfor tilbyder Familiecenter Køge telefoniske samtaler med Ungepsykologen, mens coronavirus-situationen står på. 

Alle hverdage i tidsrummet kl. 10-13 kan unge i alderen 15-25 år ringe og tale med Ungepsykologen, hvis de f.eks. oplever negative tanker om sig selv, tristhed, angstsymptomer, vrede, usikkerhed, forvirring, stress, ensomhed, savn, sorg, problemer med familie og venner m.m. 

- Mange unge oplever til hverdag at være stressede, triste, ængstelige m.m. Det kan vi se på antallet af henvendelser til Ungepsykologen. I en tid som denne, hvor hverdagen for mange er helt anderledes end den plejer, kan det være ekstra svært for mange unge. Derfor tilbyder vi telefonsamtaler med Ungepsykologen alle hverdage, mens Covid-19 står på, siger formand for Børneudvalget, Pernille Sylvest. 

Tilbuddet om Ungepsykolog varetages under coronavirus-situationen af psykolog, Sarah Winther, som kan kontaktes alle hverdage mellem kl. 10-13 på tlf.: 23718012

Pressekontakt:
Pernille Sylvest: 60 70 37 03Opdateret af Køge Kommune 27.03.20