Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller Nej tak til cookies

SetOnClick('allowCookiesBtn', 'cookieDisclaimerOuter', 'cookieDisclaimer.AllowCookies', 'Allowed', 30, '', true);

Ny spændende legeplads til Sct. Nicolai Skole

Nu kan de yngste årgange på Sct. Nicolai Skole udfordre bl.a. balancen i nye legeredskaber i skolegården. Den spændende og inspirerende legeplads indvies officielt fredag den 18. august kl. 13 – 14, som del af Elevernes Åbningsdag.

17.08.17
Legeplads Sct. Nicolai

Legepladsen på Sct. Nicolai Skole Syd har længe trængt til fornyelse. Pladsen bliver brugt rigtig meget – både i skoletiden, men også udenfor. Vi (ETK) er ansvarlig for drift og vedligehold af skolens bygninger og udenomsarealer. Og er således ansvarlig for legepladsen. 

Når formanden og næstformanden for skolens elevråd sammen med to elever fra 1. klasse indvier legepladsen, kan eleverne og gæsterne se frem til en legeplads fyldt med stimulerende aktiviteter, som understøtter elevernes evne til samarbejde, konkurrence, vente på tur, at blive udfordret fysisk både i styrke og udholdenhed og ikke mindst – at hjælpe hinanden. Udstyret leveres af Kompan A/S og består bl.a. af et pyramidenet i kombination med flere klassiske og nye aktiviteter. 

Den nye legeplads består af nyt faldunderlag, et pyramidenet og et fysisk dobbelt legetårn som inspirerer og inviterer til høj fysisk aktivitet til en rigtig bred aldersgruppe.

Indvielsen af legepladsen finder sted i skolegården på Sct. Nicolai Skole, Syd, fredag den 18. august kl. 13 – 14.

Der er offentlig adgang til skolegården udenfor skoletiden.