Få det bedste ud af koege.dk med den nyeste version af Firefox, Google Chrome, Internet Explorer eller Safari.

Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside.

Læs om vores cookiepolitik

Ja tak til cookies eller Nej tak til cookies

SetOnClick('allowCookiesBtn', 'cookieDisclaimerOuter', 'cookieDisclaimer.AllowCookies', 'Allowed', 30, '', true);

Forårsrengøring

7,5 ton på 6 dage – så meget affald samlede 6 medarbejdere fra ETK, da de i forbindelse med forårsrengøringen indsamlede henkastet affald indenfor byzonen.

14.04.16
ETK affaldshold

Resultatet var ”en blandet landhandel”: én har stillet træskoene, én er løbet fra sine kondisko, nogen har ikke kunnet finde genbrugsstationen og har smidt sofaarrangementet i en grøftekant. Stort og småt mellem hinanden – men vi undrer os dog mest over, hvem der mon er blevet træt af sin sækkepibe. 

Vi fortsætter oprydningen i hele kommunen i den kommende tid. Giv os gerne et Praj. Vi får heldigvis mange henvendelser via Giv et Praj, og det betyder, at vi er nødt til at prioritere henvendelserne – men vi skal nok nå igennem. Følg os på ”Køge – en ren fornøjelse” og vær med til at holde vores kommune ren og smuk.


Affald