Pressemeddelelser og informationsannoncer

Samarbejdskommune kommer på besøg fra Sydsverige

09.06.22
Kommuners og byers roller udvikler sig hele tiden. Det er et vilkår, der gælder på tværs af landegrænser, og derfor har Køge Kommune en samarbejdsaftale om erfaringsudveksling med sydsvenske Kristianstad...

Fjernvarmen bliver nu udrullet til endnu flere villaveje i Køge

08.06.22
Kom og hør hvorvidt din bolig kan komme på fjernvarme

Kom med til åbningen af den nye gangbro i Ejby Mose

07.06.22
Den nye gangbro i Ejby Mose står færdig - kom med til åbningen af broen i det smukke område lørdag den 11. juni kl. 11:00. Mødested er shelterpladsen midt i mosen.

Køge Kommune klar med ny klimatilpasningsplan

03.06.22
Det bliver vådere om vinteren og tørrere og varmere om sommeren. Den nye klimatilpasningsplan beskriver, hvordan Køge Kommune vil takle klimaforandringerne.

Så er der bogfest - Alle vuggestuer og børnehaver i Køge Kommune har fået deres eget minibibliotek

02.06.22
Er der noget bedre end at få en gave? I sidste uge fik alle Køge Kommunes vuggestue- og børnehavebørn hele 2.348 boggaver som en del af KøgeBibliotekernes Bogglad-projekt.

Fornuften sejrer i sagen om klapning af slam

02.06.22
Borgmestrene i de syv kommuner, der i en alliance arbejder for at passe på havmiljøet i Køge Bugt, ser med tilfredshed på Folketingets beslutning om, at der nu ikke længere skal dumpes slam i bugten...

Nyt ordensreglement skal bremse støj i parker og på grønne områder

31.05.22
Lovparken, badestedet ved Kimmerslev Sø, skaterbanen i Borup, Møllelundsparken og Bjæverskov Bypark får sammen med de grønne områder på både Køge Marina og Holmebækskolen nu ensartede ordensreglementer...

Nyt fra byrådets møde den 31. maj 2022

31.05.22
Med disse overskrifter: "Ny lokalplan muliggør hotel og ny trafikløsning på Køge Marina" og "Opdateret politik for aktivt ejerskab af kommunalt ejede selskaber".

Stor Sankt Hans-fest på Køge Marina

30.05.22
Kultur- og Idrætsudvalget inviterer til stor Sankt Hans-fest på Køge Marina i samarbejde med Lions Køge. Vær med når bålet tændes og hør borgmesteren tale d. 23. juni.

Nu kan der igen bades i Køge Bugt

25.05.22
Badevandet uden for Solrød er analyseret efter weekendens spildevandsudslip, og resultaterne ser helt normale ud. Derfor frarådes badning ikke længere.
Kontakt Køge Kommune
Opdateret af Køge Kommune 03.03.22